Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Engels!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo: de perfecte oplossing voor bijles Engels! Ons uitgebreid aantal gediplomeerde bijlesleerkrachten staan u, als ouder, leerling of student graag bij door het geven van bijles Engels aan huis of op locatie! De bijlesleerkrachten zijn beschikbaar in de ruime regio van Antwerpen en dit in elk onderwijsniveau zoals het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Onze werking bij Bijleskantoor StudieCo bezorgt u een huiswerkbegeleider Engels binnen de week nadat wij de aanvraag hebben ontvangen voor huiswerkbegeleiding Engels in Antwerpen! Als ouder, student of leerling kan u genieten van enkele voordelen zoals gekwalificeerde en ervaren leerkrachte, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakantie en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

Te allen tijde staan de medewerkers van Bijleskantoor StudieCo te uwer beschikking met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor vragen omtrent studiebegeleiding Engels. Graag staan zij u te woord over onze aanpak met een gedetailleerde uiteenzetting. Aarzel dus niet langer! Bijleskantoor StudieCo is de perfecte partner voor bijles Engels.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 42 beoordelingen.