Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Natuurwetenschappen!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo: de perfecte oplossing voor huiswerkbegeleiding Natuurwetenschappen! Ons uitgebreid aantal gediplomeerde bijlesleerkrachten staan u, als ouder, student of leerling graag bij door het geven van studiebegeleiding Natuurwetenschappen aan huis of op locatie! De leerkrachten zijn beschikbaar in de ruime regio van Antwerpen en dit in elk onderwijsniveau zoals het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Onze werking bij Bijleskantoor StudieCo bezorgt u een bijlesleerkracht Natuurwetenschappen binnen de week nadat wij de aanvraag hebben ontvangen voor privéles Natuurwetenschappen in Antwerpen! Als ouder, student of leerling kan u genieten van enkele voordelen zoals een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties, gekwalificeerde en ervaren leerkrachten en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

Te allen tijde staan de medewerkers van Bijleskantoor StudieCo te uwer beschikking per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website voor vragen omtrent privaat onderwijs Natuurwetenschappen. Graag staan zij u te woord over onze aanpak met een gedetailleerde uiteenzetting. Aarzel dus niet langer! Bijleskantoor StudieCo is de perfecte partner voor studiebegeleiding Natuurwetenschappen.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 50 beoordelingen.