Op zoek naar bijlessen Engels?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Als u op zoek bent naar huiswerkbegeleiding Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo goed terecht gekomen! U een geschikte oplossing aanbieden met een ervaren en gekwalificeerde leerkracht voor privaat onderwijs Engels is voor ons dagelijkse kost! De locatie waar de bijlessen zullen doorgaan alsook de nodige inplanning van de bijlessen zijn in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht te bepalen. Onze begeleiders zijn beschikbaar voor begeleiding bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf!

Uw aanvraag voor bijles Engels binnen de lopende werkweek volledig afhandelen is waar Bijleskantoor StudieCo op doelt! Steeds doen wij beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de buurt van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gediplomeerde bijlesleerkrachten;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310. Onze medewerkers staan klaar om u als ouder, leerling of student te voorzien van een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking. Zij beantwoorden ook graag al uw extra vragen betreffende bijles Engels.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 47 beoordelingen.