Op zoek naar bijlessen Frans?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Als u op zoek bent naar bijles Frans bent u bij bijleskantoor StudieCo goed terecht gekomen! U een geschikte oplossing aanbieden met een ervaren en gekwalificeerde studiebegeleider voor bijlessen Frans is voor ons dagelijkse kost! De locatie waar de bijlessen zullen doorgaan alsook de nodige inplanning van de bijlessen zijn in samenspraak met de geselecteerde leerkracht te bepalen. Onze begeleiders zijn beschikbaar voor begeleiding bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis!

Uw aanvraag voor studiebegeleiding Frans binnen de lopende werkweek volledig afhandelen is waar Bijleskantoor StudieCo op doelt! Steeds doen wij beroep op gekwalificeerde en ervaren leerkrachten in de buurt van uw woonplaats.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Gediplomeerde bijlesleerkrachten;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • Tijdens het weekend en schoolvakanties kan er ook bijles voorzien worden.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310. Onze medewerkers staan klaar om u als leerling, student of ouder te voorzien van een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking. Zij beantwoorden ook graag al uw extra vragen betreffende bijlessen Frans.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 49 beoordelingen.