Op zoek naar bijlessen Geschiedenis?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Als u op zoek bent naar huiswerkbegeleiding Geschiedenis bent u bij bijleskantoor StudieCo goed terecht gekomen! U een geschikte oplossing aanbieden met een ervaren en gekwalificeerde leerkracht voor huiswerkbegeleiding Geschiedenis is voor ons dagelijkse kost! De locatie waar de bijlessen zullen doorgaan alsook de nodige inplanning van de bijlessen zijn in samenspraak met de geselecteerde huiswerkbegeleider te bepalen. Onze begeleiders zijn beschikbaar voor begeleiding op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf!

Uw aanvraag voor bijlessen Geschiedenis binnen de lopende werkweek volledig afhandelen is waar Bijleskantoor StudieCo op doelt! Steeds doen wij beroep op gediplomeerde studiebegeleiders in de buurt van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Gediplomeerde bijlesleerkrachten;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. Onze medewerkers staan klaar om u als leerling, student of ouder te voorzien van een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking. Zij beantwoorden ook graag al uw extra vragen betreffende privaat onderwijs Geschiedenis.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 31 beoordelingen.