Indien u op zoek bent naar studiebegeleiding Geschiedenis bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo doet beroep op een uitgebreid aantal gekwalificeerde en ervaren leerkrachten Geschiedenis die u, als ouder, student of leerling kunnen helpen door het geven van bijles Geschiedenis! Onze docenten hebben ervaring en zijn altijd gediplomeerd. De begeleiding is beschikbaar in regio Antwerpen en deelgemeenten.

Nadat wij uw aanvraag voor privaat onderwijs Geschiedenis ontvangen hebben, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de lopende werkweek dat de gevraagde begeleiding van start kan gaan! De gekozen huiswerkbegeleiders zijn hebben een grote ervaring voor de gevraagde begeleiding en zijn tevens gediplomeerd! Waar de huiswerkbegeleiding Geschiedenis zal doorgaan, wordt in samenspraak met de docent overeengekomen: de mogelijkheden hiervoor zijn zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Om dit vlot te laten verlopen wordt er steeds gezocht naar een studiebegeleider in de buurt van uw woonplaats.

Meer informatie gewenst over de werking van Bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Geschiedenis voor u uw aanvraag indient? Ons contacteren met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 is dan zeker een goed idee. Laat uw twijfels achterwege en contacteer StudieCo onmiddellijk voor bijlessen Geschiedenis. Bijleskantoor StudieCo en zijn medewerkers helpen u als leerling, student of ouder graag verder met de gevraagde begeleiding!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,7/5 gebaseerd op 39 beoordelingen.