Indien u op zoek bent naar studiebegeleiding Wiskunde bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo doet beroep op een uitgebreid aantal personen met een diploma hoger onderwijs Wiskunde die u, als ouder, leerling of student kunnen helpen door het geven van bijles Wiskunde! Onze studiebegeleiders hebben ervaring en zijn altijd gediplomeerd. De begeleiding is beschikbaar in regio Antwerpen en deelgemeenten.

Nadat wij uw aanvraag voor studiebegeleiding Wiskunde ontvangen hebben, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de lopende werkweek dat de gevraagde begeleiding van start kan gaan! De gekozen leerkrachten zijn hebben een grote ervaring voor de gevraagde begeleiding en zijn tevens gediplomeerd! Waar de studiebegeleiding Wiskunde zal doorgaan, wordt in samenspraak met de studiebegeleider overeengekomen: de mogelijkheden hiervoor zijn zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Om dit vlot te laten verlopen wordt er steeds gezocht naar een docent in de buurt van uw woonplaats.

Meer informatie gewenst over de werking van Bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Wiskunde voor u uw aanvraag indient? Ons contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be is dan zeker een goed idee. Laat uw twijfels achterwege en contacteer StudieCo onmiddellijk voor huiswerkbegeleiding Wiskunde. Bijleskantoor StudieCo en zijn medewerkers helpen u als leerling, student of ouder graag verder met de gevraagde begeleiding!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 40 beoordelingen.